Inovacija je ključ

Zaposleni u Zewa-i su ubeđeni da je stagnacija prva faza regresije. Upravo to uverenje nas motiviše da postajemo sve bolji i bolji, iz dana u dan, i da razvijamo najbolje moguće proizvode koji su nenadmašni na ovom tržištu.

Sve činimo lakšim

Pored toga što ulažemo najveće moguće napore u razvijanje najmekše i istovremeno najsnažnije papirne maramice, mi nikad ne stagniramo, i nikad ne prestajemo da se unapređujemo. Takođe, posvećujemo veliku pažnju optimizaciji kvaliteta i lakoće rukovanja naše ambalaže.

Na primer, kada su u pitanju proizvodi namenjeni starijima, razvili smo pakovanje toalet papira u saradnji sa Meyer-Henschel-Institute u Zarbrikenu u Nemačkoj. Jedna od najvažnijih inovacija, proisteklih iz ove saradnje, je perforacija na pakovanju sa strane, koja omogućava lakše otvaranje i lako uzimanje jedne po jedne rolne. Preostale rolne se higijenski čuvaju u originalnom pakovanju.

Naravno, ovaj poseban sistem lakog otvaranja  pruža zadovoljstvo poboljšane udobnosti i svim ostalim starosnim grupama, što naše „Exclusive” i „Deluxe” kolekcije i dokazuju.
Drugi primer je poseban poklopac koji se koristi za Zewa Fresh: lako se otvara i zatvara, pa ipak sprečava isušivanje vlažnog toalet papira.

Za više informacija o različitim inovacijama proizvoda i vašoj ličnoj koristi, posetite ovaj link.