Essity ukratko

Essity je globalna kompanija koja se bavi higijenom i proizvodnjom hartije sa oko 50.000 zaposlenih, koja razvija i proizvodi proizvode za ličnu negu, papirne maramice, ambalažu, hartiju za štampanje i proizvode od punog drveta. Essity ima mnogo dobro poznatih brendova, koji se prodaju u oko 100 zemalja, uključujući brendove kao što su Zewa, TENA, Tork, Libero, Libresse, Regio, Velvet, Plenty, Sorbent i Edet. Svaku petu rolnu papira u Evropi proizveo je Essity.

Naša misija

„Da razvijamo osnovne proizvode koji poboljšavaju kvalitet svakodnevnog života.” Proizvodi kompanije Essity čine život znatno prijatnijim potrošačima i kupcima u savremenom svetu.

Naša vizija

„Da budemo priznati kao vodeća kompanija u svojoj oblasti koja stvara vrednost za kupce, akcionare i zaposlene."
Essity kontinuirano nastoji da obezbedi sve veću vrednost, da ostvari najbolje moguće rezultate i da pruži pozitivan doprinos životu svakog pojedinca u svakoj zajednici u kojoj se mogu naći proizvodi ili usluge naše Grupe. Kompanija Essity ostaje jedan od lidera u domenu održivog razvoja i mi ćemo nastaviti da obavljamo svoje aktivnosti u skladu sa najvišim mogućim ekonomskim i ekološkim standardima.


Zato što naši proizvodi čine život prijatnijim vama i milionima ljudi širom sveta. Zato što naši resursi i procesi predstavljaju prirodan deo globalnog životnog ciklusa. Zato što nam je stalo. Život je naš način da iskažemo jedinstvene vrednosti, imidž i pravce razvoja Essity grupe.


Ako želite da saznate više o kompaniji Essity, kliknite ovde (molimo vas da imate u vidu da je ova internet prezentacija na engleskom jeziku).